Mobilanpassade hemsidor Göteborg

Mobilanpassade hemsidor är idag nödvändigt för att kunna bemöta kundernas krav. Anledningen är enkel att förstå när man ser att så gott som alla har med sig sina smartphones, där det ständigt kommuniceras och letas efter information. Vi ser hur mobiler förändrar världen och att företagens mobilanpassade hemsidor blivit en allt viktigare del av online-närvaron.

Mobilanpassad

Om du inte har gjort din webbplats mobilvänlig borde du förändra det. De flesta användare som kommer till din webbplats använder sannolikt en mobil enhet. Mobilanpassade hemsidor är enkla att använda och kräver inte att användarna klämmer eller zoomar för att kunna läsa innehållet. Om du inte vet om din webbplats är mobilvänlig, testa din hemsida.

Responsiv design

Vi bygger mobilanpassade hemsidor för att passa alla besökare och oavsett om de använder en stationär, surfplatta eller mobiltelefon. Dessa responsiva mobilanpassade hemsidor ändrar format och om så önskas även innehåll beroende på besökarens surfenhet.

Fräscha upp din webbplats

Om din hemsida skapades för flera år sedan, bör du överväga att börja om från början – snarare än att ändra – din webbplats. Det beror på att de nya byggs på bättre plattformar som ger dig många fördelar. Naturligtvis återanvänds de bilder och den text som är bra. Hör av dig så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för just dig. Du kan också göra en speedtest av Google.

Digitala marknaden

Mobilanpassade hemsidor som du beställer hos oss är, i detta första skedet, en reklamplats för ditt företag. För att nå sidan behöver besökaren skriva in din www-adress. Du syns även vid googling av dina sökord men oftast hamnar du långt ner på listorna, lösningarna finns på sidorna Optimering och Analys.

Behöver du en webbsida?

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort! Alternativt ringer eller mejlar du oss direkt på de uppgifter som finns i sidfoten. 

Webbhotell

Ett webbhotell är den plats där hemsidans filer sparas.  Som du säkert förstår så kommer ordet webbhotell från det engelska ordet ”webhotel”. När internet fortfarande var ganska nytt i Sverige så stavade gemene man ”webhotel” med den svenska stavningen. Man gick senare mer och mer över till den svenska och korrekta stavningen på ordet webbhotell.

När vi jämför och skall få fram vilket webbhotell som är bäst måste man ju utgå från våra kunders  behov av de olika kriterierna. Vi skall se de behov man har idag och sedan kunna tänka sig lite in i framtiden på det sättet att man kan växa ifall sajten till hemsidor företag som man driver erhåller mycket besökare. Då behöver man t e x mer bandbredd.

För mobilanpassade hemsidor företag vill vi ge våra kunder det bästa. Vi har därför varit noga med att välja var vi lägger våra kunders hemsidor eller webbshopar allt för att se till att våra kunders  hemsidebesökare skall få en bra upplevelse. Under webbhotell kravspecifikation listas några anledningar till varför vi lägger så stor vikt vid att välja ett premium webbhotell.

För mobilanpassade hemsidor till företag är många faktorer viktiga och en hel del beror även på webbhotellet. Vid valet av webbhotell har vi varit noga med att välja enligt nedanstående kriterier för hemsidor företag.

  1. Snabb respons och transaktionstid, besökare gillar sällan långsamma hemsidor.
  2. Driftsäkerheten är viktig och den mäts i upptid, vilket är tid i procent som servern är i drift.
  3. Support med generösa öppettider ger säkerhet för hemsida och e-post. 
  4. Utrymme, bra om det finns på plats att växa med både text, bilder och funktioner.
  5. E-post, tillgång till många e-postadresser ger ett proffsigt intryck, även för mindre företag.
  6. Webbhotellet måste tillhandahålla bra virusskydd, backup och uppdaterade program.
  7. Trafik, en hemsida som innehåller mycket bilder är oftast mer lättläst och tilltalande. Detta tar många GB i trafik och då är det av stor vikt att webbhotellet tillåter en stor trafikmängd. 

Webbyrån dvu.se samarbetar med  företaget Oderland som ligger i Göteborg och uppfyller alla de krav vi har på ett webbhotell och hemsidor företag.  De har sedan 1998 varit många företags toppval för trygg, stabil och miljövänlig drift av webbplatser och applikationer.  Oderland tycker vi ger den bästa upplevelsen och där lägger vi våra kunders mobilanpassade hemsidor.