SEO Mölndal

SEO betyder sökmotoroptimering och det är arbetet som får din hemsida att synas högt upp på Google. En bra position ger många klick och därmed fler besökare. Prickar du rätt målgrupp med söktermer och ligger högt upp på Google har du en bra digital marknadsföring.

Om du dessutom satsar på en bra grafisk design, copywriting och konverteringsstrategi kommer den ökade trafiken ge mycket tillbaka.

Sökmotor-
optimering

SEO arbetet blir bäst om man genomför en analys av den hemsida som skall SEO optimeras. Detta inkluderar även att identifiera målgrupper och söktermer för Google. Analysen vi gör synliggör både on-page och off-page status vilket gör att vi effektivt kan åtgärda samtliga brister.

SEO Mölndal
on page

Vi börjar nu arbetet med att förbättra kvaliteten och kvantiteten på webbplatstrafiken med en översyn av att hemsidan rent tekniskt. Den skall vara användarvänlig och visa för sökmotoralgoritmerna att den är pålitlig. Vi optimerar uppladdningshastighet, struktur på rubriker/ text och datakod.

SEO länkar
off page

Därefter tittar vi på länkar. De är viktiga och de delas vanligtvis upp i två kategorier. Interna länkar som underlättar för besökaren att klicka sig fram genom webbplatsen och externa länkar som visar Google vilket sammanhang hemsidan är med i, (dessa ger vanligtvis en hel del trafik). 

SEO Mölndal
Google ranking

Detta steget är det pågående arbetet där resultat och utveckling ställs mot varandra när vi optimerar inställningarna. Med hjälp av Google Analytics och andra utvecklingsprogram kan vi succesivt följa resultaten. Antal besökare från rätt målgrupp ökar och är det en E-handel skall det även synas direkt i omsättningen.

Kontakta oss?

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort! Alternativt ringer eller mejlar du oss direkt på de uppgifter som finns i sidfoten. 

SEO Göteborg

Mer om SEO

Vi är en digital marknadsföringsbyrå i Mölndal som hjälper dig att synas på nätet. Oavsett vilket företag man än driver tjänar man på att ha en SEO optimerad hemsida. Hemsidan blir mer användarvänlig och det blir lättare att hitta företaget på internet vid sökningar på till exempel Google. Anlitar du oss kommer du få snabba resultat och en hemsida där innehållet är uppbyggt enligt SEO. 

Detta innebär att Google lätt hittar ditt företag med hjälp av söktermerna du vill synas med. Om du vill gör vi även sidan tekniskt optimerad vilket innebär att den blir snabb, användarvänlig och problemfri.

Investera i SEO Mölndal och förbättra synligheten för ert företag? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!

När man söker på internet och klickar på de vanliga sökresultaten kallas det organisk trafik. Det görs ca 40 miljoner sådana organiska sökningar varje dag på Google Sverige och nästan alla nya besök till en hemsida kommer från just en sökmotor.  

Genom att att få in fler och rätt besökare till företagets hemsida som letar efter företagets tjänster eller produkter får du direkt två fördelar, den första är att försäljningen ökar och den andra är att du lär känna marknaden genom att analysera vad kunderna söker. 

Dessutom får du fördelar som till exempel direkta resultat på hur kampanjer, annonser och andra aktiviteter påverkar antalet besökare och beteende på hemsidan. Vill ni veta mer om hur vi kan göra en analys av för hemsidan och förbättra synligheten för ert företag?

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert märkt ”SEO Mölndal”

SEO Mölndal utför den mätning av innehållet som behövs för att utveckla relevant och effektiv webbanalys. Efter det skapas mål för den organiska trafiken och besökarna t ex styrning av trafiken på hemsidan. 

Som tidigare har nämnts står SEO för Search Engine Optimization (sökmotoroptimering) och för att SEO skall fungera riktigt bra behövs det ständiga analyser och uppföljningar som identifiera sökbeteende och viktiga resultatindikatorer (KPI: er).

Att mäta framgångar eller misslyckanden för mål och konverteringar är en viktig del av ett framgångsrikt SEO arbete. Efter ett tag kan man på detta sättet styra in kunderna för mer försäljning och andra mer långsiktiga mål.

Vill ni veta mer om vad vi kan göra för dig och förbättra synligheten för ert företag? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

SEO Mölndal arbetar med sökmotorernas organiska resultat, till skillnad från annonser och sponsrade länkarSEO brukar delas in i tre delar och dessa är Analys, On Page och Länkstrategi.  

SEO-analys av hemsidan handlar om att ta fram de mest lönsamma söktermerna om sådana finns och räkna på allt från möjlig ”return of investment” och konkurrens men även hur relevanta besökarna från sökordet är. 

On Page handlar om alla de delar man förändrar på den egna hemsidan. Det är saker som sidans hierarki, navigering, sidornas rubriker och kvaliteten på texten.

Länkstrategi är det arbete som görs för att få länkar till sin sida, länkar är nämligen av avgörande karaktär för hur bra sökmotoroptimeringen lyckas. Även interna länkar är viktiga eftersom de underlättar besökarnas surfande på den egna hemsidan.

Vill ni veta mer om vad vi kan göra för dig och förbättra synligheten för ert företag? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert märkt ”SEO Mölndal”.

Behöver du en mediabyrå i Mölndal som arbetar enkelt och effektivt så är vi rätt för dig.  Mestdels arbetar vi med WordPress som är världens största CMS (Content Management System). I detta system finns många ”plug-in” och andra hjälpmedel för att få en överlägsen digital marknadsstrategi. Om dessa dataprogram används rätt får de hemsidan att ranka bland högsta vid sökningar på Google.

Låt oss analysera din hemsida och beställ sedan våra SEO paket om du vill att din digitala marknadsföring skall nå nya höjder.